Gulvafhøvling

Gulvafhøvling tilbydes her af uhyre professionelle lokale gulvspecialister med mange års erfaring indenfor afhøvling. Behøver dit gulv til en gulvrenovering? Så har vi løsningen med billig afhøvling priser. Har du et trægulv med bølger og buler eller en ugørlig gulvoverflade? Så vil en gulvafhøvling behandlingsløsningen. Såfremt der er fuldmaling eller anden beskadigelse, kan høvling også være en valg.

Gulvafhøvling
Gulvafhøvling

Hvornår anvendes en gulvafhøvling?

Spartelmasse og skævheder kan også være forhold som gør, at en høvling er uundgåelig. Ligesom bølger eller skævheder i gulvet er en en hård nød at knække. Her vil det være nødvendigt forbedre gulvfladen med den store gulvhøvl. Høvling bruges på bræddegulve, hvor en gulvslibning ikke er sandsynligt, blandt andet ved:

 • Skævheder
 • Bølger
 • Limrester og tæpperester
 • Gulvspartel
 • Dybe hakker og ridser
 • Maling
 • Fernisbehandling
 • Besværlig gulvlak

Hvorfor høvling?

Høvling af trægulve er et renoveringsarbejde, hvor gulveksperterne skal være grundig eller rutineret. Unøjagtigheder i høvlingen kan give høvlemærker og niveuforskelle i i træets dybde. Høvling stiller betydelige kvalitetskrav til håndværkeren, idet den store høvlemaskine rigtig tager fat. Der afhøvles 1 – 5 millimeter af træfladen, hvilket også kan være en nødvendighed ved meget beskadigede og ødelagte bræddegulve. Vi har erfaringen og ved uden videre hvordan der skal udføres. At høvle et plankegulv kræver forsigtighed, og bør ikke laves som hjemmegjort arbejde. Såfremt gulvafhøvlingen ikke laves godt nok, kan det blive omstændigt og en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Gør-det-selv afhøvling kan i givet fald gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Anvend derfor altid en erfaren håndværker til din gulvrenovering. Her hos os får du billig høvling priser, kvalitets gulvarbejde og dag-til-dag udførelse.

Afhøvling og gulvslibning

Efter at gulvafhøvlingen er afsluttet vil gulvplankerne fremstå ru. Derfor afsluttes afhøvlingen med en afslibning, for at få den bedste overflade før gulvbehandlingen iværksættes. Her kan gulvbrædderne påføres olie, lak, sæbe, lud, voks eller bejdse, eventuelt med hvid lak, hvid lud eller hvid olie. Den efterfølgende gulvafslibning må være en mellemslibning, let slibning, polering og en finslibning. Vi vejleder gerne om gulvbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne hjemmeside. For resten er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe tll os såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål. Der skal være sikkerhed for, at du får svar på alle dine spørgsmål om afhøvling og gulvafhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit gulv forbedres og blive pænt?

Efter en høvling, gulvslipning og overfladebehandling, bliver de fleste bræddegulve som nye. Du vil ikke kunne erfare, at gulvbrædderne har været beskadiget. Plankegulve må altid behandles godt og plejes, vedligeholdes og rengøres så godt som muligt. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er høvling den aller sidste valgmulighed. Ved vores gulvarbejde får vi en række relevante gulvspørgsmål, blandt andet:

 • Erfaring med gulvafhøvling
 • Hvordan høvling?
 • Gulvafslibning leje af maskine
 • Hvad er gulvafslibning?
 • Leje af maskiner til afhøvling
 • Let afhøvling
 • tilbud afhøvling
 • Høvling priser udland

Et andet sted på siden vil vi gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulvrelaterede spørgsmål. Hvis du har lyst til mere viden eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive.

Skal vi hjælpe dig med høvling?

Din gulvmand vil altid fortælle dig, om en gulvafhøvling er sandsynlig. Såfremt dit massive gulv trænger, så ring eller skriv gerne og få afhøvling pris}. Såfremt du er i tvivl, så kigger vi gerne forbi for en snak om og vurdering af dit bræddegulv. Vi har altid billig høvling priser og kort ventetid i Odense, Aarhus og København samt alle andre steder i landet. Vi glæder os til at opfriske og forny dit slidte plankegulv med en gulvafhøvling

 

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Gulvafhøvling, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.